Målløst på Old Trafford i hårdt spillet opgør

Tirsdag aften blev en rigtig dårlig aften for United. Spillet var det værste længe, det hang ikke sammen og endnu værre, der var ingen idé bag spillet. Og…

Tirsdag aften blev en rigtig dårlig aften for United. Spillet var det værste længe, det hang ikke sammen og endnu værre, der var ingen idé bag spillet. Og igen havde Ruud det alt for ensomt på toppen, og chancer var der ingen af. Oveni det, læg en skadet Giggs og en karantæneramt Scholes pga. den, retfærdige skal det siges, udvisning af den meget formsvage kreatør.

Det eneste positive er vel, at United undgik et pinligt hjemmebane-nederlag, og at unge Bardsley stod distancen i en hårdt spillet Champions League-kamp.

Hele kampen sad man og ventede på en forløsning, men kampen blev aldrig åben, dertil var Lille alt for defensivt orienterede. Selv med en mand i overtal, satsede de absolut ingenting. Til gengæld formåede United heller ikke at åbne Lille-forsvaret og var kampen igennem ganske ufarlige. Derfor var det også helt naturligt, at United kom tættest på via et frispark fra Giggs, 32 minutter inde i første halvleg, men bolden slikkede akkurat stolpen og gik til målspark.

Næste ”højdepunkt” faldt i det 63. minut, da Scholes fik sit andet gule og dermed rødt for en alt for vild og sen tackling på Makoun. Heldigvis turde Lille ikke satse fremad og forblev ligeså ufarlige som United. Lidt fart kom der dog over United, da de sent introducerede Park. Men hans speed og ihærdighed var ikke nok, og dermed endte den skuffende kamp meget naturligt 0-0.

Spillerkarakterer fra 1-10, hvor 10 er bedst.

Van der Sar: Som sædvanlig sikker i alle indgreb og lod sig rutineret nok ikke narre af en franskmand, der ville skuespille sig til straffe: 7

O’Shea: Alt for mange fejlafleveringer, men okay fight: 6

Ferdinand: Uha, stadig ikke sit gamle jeg: 5

Silvestre: Havde godt styr på Lilles enlige angribere, men alt for mange store fejl i pasningsspillet: 6

Bardsley: Flot kamp, lod sig ikke kue af det hårde spil. Flot med i det offensive. Watch your back Neville: 8

Scholes: Det er noget rigtig skidt, det han leverer for tiden. Tæt på det forløsende mål. Men både præstation og rødt kort trækker meget ned: 4

Nistelrooy: Arbejder hårdt, men meget lidt at arbejde med. Fik mange tæsk, men holdt hovedet koldt: 7

Giggs: En af Uniteds bedste, men manglede lige det sidste: 6

Smith: For ofte anonym og fandt ikke sammen med Fletcher: 6

Fletcher: Kæmper og kæmper, men sætter intet i gang og for usynlig i store perioder: 5

Ronaldo: Konstant løbevillig, men lykkedes ikke med meget. Der hviler for meget på hans skuldre, når Ruud er alene på toppen: 6

Park (ind 83. min): For kort tid på banen til bedømmelse.

Dagens OldTrafford.dk-Man of the Match: Bardsley.