Målmands-rygter

Atletico Madrids David De Gea, Maarten Stekelenburg fra Ajax, Schalkes Manuel Neuer og Sporting Lissabons Rui Patricio er ifølge flere forskellige medier…

Atletico Madrids David De Gea, Maarten Stekelenburg fra Ajax, Schalkes Manuel Neuer og Sporting Lissabons Rui Patricio er ifølge flere forskellige medier de fire målmænd øverst på Uniteds liste til at efterfølge van der Sar.

Rui Patricio skulle være blevet anbefalet af Carlos Queiroz, som tidligere var Fergusons højre hånd på Old Trafford.

Chelsea og Arsenal skulle dog også være interesserede, men United skulle stå stærkere, da de to klubber har en samarbejdsaftale på plads. En aftale, der tidligere har fået både Ronaldo og Nani skifte til United.

David De Geas navn bliver ved med at dukke op, når der bliver talt Manchester United og ny målmand, og spanieren er The Mirrors favorit som ny nummer et i klubben.

Den 20-årige målmand var allerede på tale, da United offentliggjorde Anders Lindegaards skifte i december, men Barcelona skulle også være meget interessede i den unge spanier.

Manuel Neuer er flere gange blevet sat i forbindelse med United, og bliver det selvfølgelig igen. Den 24-årige tysker har allerede erfaring fra store kampe og var første valg mellem stængerne i sommerens VM slutrunde.

Den fjerde mulighed skulle være en ny hollænder. Ajax Amsterdams førstemålmand på 28, Maarten Stekelenburg, ses af flere som værende på toppen af karrieren og burde kunne gå direkte ind på holdet.

Anders Lindegaard vil have fem måneder til at overbevise trænerstaben om, at han kan klare opgaven, og det skulle se lyst ud for danskeren efter Tomasz Kuszczak har fået at vide, at han kan forlade klubben.

Eric Steele har dog meldt ud, at der ikke vil blive taget en beslutning før til sommer.

Hvem vil du have som ny målmand? Diskuter det på vores forum her

Forrige artikel

Solskjær vil være manager i United

Næste artikel

Udsigt til Lindegaard-debut

ANNONCE