Solskjær vil være manager i United

Solskjær skrev under på en 4-årig kontrakt med den norske klub Molde, som han spillede for da Manchester United fandt ham tilbage i 1996. Solskjær skulle…

Solskjær skrev under på en 4-årig kontrakt med den norske klub Molde, som han spillede for da Manchester United fandt ham tilbage i 1996.

Solskjær skulle dog have en klausul i sin kontrakt som vil tillade ham at tage tilbage som manager i Premier League.

Setanta Sports har spurgt Ole om hans planer:

“Jeg har altid haft store drømme. Mit mål er at vinde ligaen med Molde og en drøm om at vende tilbage til Manchester United som manager på et tidspunkt.”

“Nogle ville sige at jeg er dum at tænke sådan, men for mig er det helt naturligt. Hvem ved hvad der sker om to, fem eller ti år?”

Solskjær havde stor success som træner for reserverne i United og havde muligheden for at blive en del af teamet omkring første holdet:

“Jeg havde muligheden for at tage et skridt op og blive en del af første holdet i United. Men det var ikke interessant, jeg vil være personen der bestemmer.”

“Hvis jeg vender tilbage til Manchester United vil det være som manager, og hvis det går galt er det min skyld. Det er sådan jeg vil have det.”

Forrige artikel

Steele: Beslutter sig til sommer

Næste artikel

Målmands-rygter

ANNONCE