Magnier slutter endelig fred

Få uger efter, at Sir Alex Ferguson gik med til, at indgå et forlig over studerettighederne til hesten “Rock of Gibraltar”, har John Magnier nu endelig…

Få uger efter, at Sir Alex Ferguson gik med til, at indgå et forlig over studerettighederne til hesten “Rock of Gibraltar”, har John Magnier nu endelig sluttet fred med skotten og Manchester United.

Den irske hestemilliardær ejer sammen med sin partner, J.P. McManus lidt over 29% af Manchester Uniteds aktier og har i den grad aktiemajoriteten i klubben, hvorfor den nu overståede skandale fik meget mediebevågenhed.
Men nu skulle Magnier være tilfreds med tingene i Manchester United.

SportsMail skriver idag, at klubbens direktør, David Gill, har haft et møde med repræsentanter for ireren, som kunne fortælle, at John Magnier og J.P. McManus nu var glade for forholdene i Manchester United efter, at de tidligere på året kom med 99 kritiske spørgsmål om Manchester Uniteds transfers og indflydelse af Sir Alex.

Så længe klubben fortsætter med, at samarbejde, så ser Magnier ingen grund til, at genåbne den bitre strid mellem partnerne.

Forrige artikel

Fergusons onde ånd dømmer FA Cup finale

Næste artikel

Manchester United forbyder trøje-signering

ANNONCE