Harry Maguire

Maguire slår fast: Jeg er den rigtige anfører

Harry Maguire blev efter gårsdagens nederlag til Atletico Madrid spurgt ind til, hvorvidt han er den rigtige anfører for Manchester United.

United leverede nok engang et skuffende resultat, da “De Røde Djævle” blev ekspederet ud af Champions League med et 1-0-nederlag til Atletico på Old Trafford.

Da Ralf Rangnicks tropper skulle jagte en føring i kampens døende minutter, blev holdets anfører Harry Maguire pillet ud til lyden af et splittet publikum.

– Vi er skuffede. Drengene er virkelig såret, og jeg er skuffet på fansenes vegne, fordi vi ikke har givet dem nok denne sæson. Jeg forstår, hvorfor de er skuffede, sagde Maguire til TV3 Sport efter kampen.

Med al respekt: Er du den rigtige anfører for det her hold?

– Selvfølgelig er jeg den rigtige kaptajn for det her hold. Jeg har været kaptajn i tre år, og jeg har en stor tro på mig selv og det ansvar, jeg har for, at vi står sammen i sæsonens sidste ni kampe og kæmper os tilbage, svarede Maguire og fortsatte:

– Vi har ikke en kamp i to uger nu, og det bliver en skuffende tid for os. Jeg skal sørge for, at vi får slappet af og står sammen, så vi er klar til at kæmpe for klubben i den næste Premier League-kamp.

Forrige artikel

Karakterbogen: Lavt gennemsnit i CL-nederlag

Næste artikel

Rangnick: Der var kuriøse dommerbeslutniger

ANNONCE