Karakterbogen: Lavt gennemsnit i CL-nederlag

Der blev ikke leveret de store præstationer, da United tabte 0-1 hjemme mod Atletico Madrid. Generelt et lavt gennemsnit blandt spillerne.

8 – Den stærke indsats med flere rigtig gode aktioner
9 – Den sublime indsats, der er tæt på at være perfekt. Som da Cristiano Ronaldo i sin debut i 2003 drev gæk med Bolton-forsvaret uden dog helt at have slutproduktet med
10 – Den sensationelle og ikoniske indsats, der ikke kan sættes en finger på. Tænk Roy Keane mod Juventus i Torino i foråret 1999

David De Gea – 5

Fine redninger, kunne ikke gøre så meget ved scoringen. Nogle dårlige udspark.

Diogo Dalot – 4

Var godt med offensivt i første halvleg, men var medskyldig i målet. Var ikke særlig meget med i det offensive efter første halvleg.

Raphael Varane – 6

Læste spillet godt i forsvaret og kom tæt på at score sidst i kampen.

Harry Maguire (ud ’84) – 4

Havde det svært med bolden. Lavede småfejl med tilbagelægninger.

Telles – 4

Forsøgte sig med indlæg og overlaps, men blev aldrig til noget. Havde også nogle tvivlsomme tilbageløb.

Scott McTominay (ud ’68) – 4

Han kæmpede godt, men skabte ikke mange chancer. Var ikke særlig meget med i opspillet længere oppe på banen.

Fred (ud ’76) – 6 (kampens spiller)

Var god med bolden, især i første halvleg. Gav en masse energi på midtbanen, med gode afleveringen og kampgejst.

Anthony Elanga (ud ’67) – 4

Havde en stor chance i første halvleg, som han ikke scorede på. Var langsom i tilbageløbende, hvilket efterlod Dalot alene i højresiden.

Bruno Fernandes (ud ’68) – 4

Manglede kreativitet, spillede langt fra sit høje topniveau. Blev taget ud, efter manglende energi.

Jadon Sancho – 4

Efter en rigtig god periode, leverede han ikke i aftens kamp. Forsøgte med flere mislykkede driblinger.

Cristiano Ronaldo – 4

Kæmpede godt, men havde ikke meget at arbejde med. Fik ikke afsluttet hele første halvleg.

Udskiftninger:

Marcus Rashford (ind ’67) – 4

Var ikke særlig meget med i spillet og leverede ikke mange chancer efter han kom ind.