Maicon afviser City

Inters brasilianske højreback Maicon betragtes af mange som en af de absolut bedste forsvarsspillere i verden lige nu. Dette har fået flere europæiske…

Inters brasilianske højreback Maicon betragtes af mange som en af de absolut bedste forsvarsspillere i verden lige nu. Dette har fået flere europæiske storhold til at vise interesse for landsholdsspilleren, der dog indtil videre er blevet i Italien.

Senest har Maicon været sat i forbindelse med nyrige Manchester City, der har købt heftigt ind, efter de blev overtaget af Abu Dhabi United Group.

Men det kan de godt glemme alt om. For Manchester City kan ikke matche Maicons ambitioner:

”Hvis klubber som Real Madrid og Manchester United henvender sig, så overvejer man deres tilbud. Men der er altså tale om en spiller, der kæmper med om det italienske mesterskab, Champions League og som er den bedste på sin plads. Hvad skulle han dog i (Manchester, red.) City?” lyder det fra spillerens agent, Antonio Calliendo, overfor Daily Mail.

”Jeg finder det utænkeligt. Så lad os ikke joke omkring det,” slutter italieneren.

Manchester United havde tilbage i 2004 sikret sig Maicons underskrift, men dengang så de engelske myndigheder ikke nok potentiale i ham, hvorfor han ikke fik arbejdstilladelse.

Maicon har indtil videre spillet 50 kampe for det brasilianske landshold og vundet tre mesterskaber i træk med Inter.

Forrige artikel

United reddede æren

Næste artikel

Gillingham låner Brandy

ANNONCE