Resumé: United er heldige og sikrer sig et point mod Liverpool

United er på hælende næsten hele kampen igennem. Det var et mindre mirakel, at Liverpool ikke fik scoret flere mål i kampen.

Igen, igen, igen kom United ikke ud af starthullerne og fik en dårlig indledning på kampen. De halsede efter, og der stod Liverpool på det hele.

Allerede i det 2. minut blev United advaret, da Liverpool spillede Uniteds forsvar tynde og ungarnske Szoboszlai fik en fri afslutning foran mål. Takket være Onana i målet blev United ikke straffet.

Efter 23 minutter gik den ikke længere. En uopmærksom opdækning på et hjørnespark gjorde, at en helt fri Diaz kunne bringe Liverpool foran 1-0. Indtil Liverpool-scoringen sad Liverpool tungt på kampen, og scoringen var på ingen måder ufortjent.

Efter 28 minutter kom United frem til sin, på daværende tidspunkt, bedste chance. En dødbold blev sendt ind mod Casemiro, som heade bolden på tværs mod bagerste stolpe, men ingen United-spiller kunne nå frem til bolden i tide.

Da holdene gik til pause, stod kampen fortsat 1-0 til Liverpool. Skudstatistikken fra første halvleg viste et lidt andet billede. Her var Liverpool foran 15-0. Skræmmende tal.

Ved anden halvlegs begyndelse gentog det samme billede sig. Liverpool var mest på bolden og spillede sig igen frem til flere gode muligheder. Til gengæld stormede de ikke på samme måde ned mod Uniteds mål, og det lignede, at United havde trukket sig en lille smule længere tilbage på banen.

Ud af ingenting ændrede kampen sig i det 50. spilleminut. En fejlaflevering af Quansah ved buen af Liverpools banehalvdel blev udnyttet af Bruno Fernandes, der havde opfanget, at Kelleher var lidt langt ude af sit mål. Med en strakt vrist lagde han bolden i en bue over Kelleher, og kampen stod nu 1-1.

Efter 65. minutter måtte en tam Rashford udgå med en skade og ind kom Antony, der spillede en pragtkamp i torsdags mod Chelsea.

Få minutter efter fik United for omtrent første gang i kampen spillet sig igennem Liverpools midtbane. United fik sat nogle gode afleveringer sammen foran Liverpools straffesparksfelt, og lidt ud af ingenting havnede bolden for fødderne af Kobbie Mainoo. Med en hurtig vending efterfulgt af et perfekt langskud mod det fjerne hjørne gjorde han det til 2-1 – stik imod spil og chancer var United pludselig foran i kampen.

Mod slutningen af kampen troede man nærmest, at det skulle holde hjem. Men ak, endnu en gang dummede United sig i slutningen af kampen. I det 85. minut lavede Wan-Bissaka et klodset straffespark, der konsekvent blev udnyttet af Salah, der gjorde det til 2-2.

2-2 blev også slutresultatet i en kamp, United både burde have vundet og tabt.

Forrige artikel

Mainoo: »En ubeskrivelig følelse«

Næste artikel

Ten Hag: »Vi taber points igen fra en vinderposition«

ANNONCE