Managere håber på gode kendelser i rivalopgør

Både Sir Alex Ferguson og Brendan Rodgers håber på, at kampen mellem Manchester United og Liverpool bliver dømt fair af Howard Webb.

Manchester United og Liverpool spiller imod hinanden i morgen søndag, og det er en kamp, som altid er i stor fokus på grund af de to klubbers historie. Samtidig overhalede Manchester United Liverpool i kampen om flest mesterskaber i engelsk topfodbold i forrige sæson, hvilket ikke har gjort stemningen mellem de to klubbers fans mindre intens.

Op til søndagens rivalvopgør udtaler begge holds managere, at de håber på, at kampen bliver dømt fair. Sir Alex Ferguson påpeger især Luis Suarez som et vigtigt element i en fair kamp mellem de to klubber.

– Jeg tror, han (Luis Suarez, red.) er ladet med kontroverser. Jeg ved ikke, om han nyder det eller ej – men det er noget, vi prøver på at undgå selv i Manchester United. Jeg håber bare ikke på, at vi lider under en kendelse, der går hans vej.

– Over de seneste år har vores kampe mod Liverpool været relativt fri for kontroverser. Vi er de to mest succesfulde klubber i England, og jeg håber på, at det bliver en god kamp, siger Sir Alex Ferguson ifølge The Telegraph.

Rodgers: Webb er en rigtig god dommer

Før søndagens kamp har der været tvivl om standarden for kampens dommer, som er Howard Webb. Men det maner Liverpools manager, Brendan Rodgers, nu til jorden.

– Hør her. Howard Webb er en rigtig god dommer. Han er veletableret i Premier League, og han har dømt VM-finalen. Jeg er sikker på, at kampen vil blive afgjort på grund af holdenes evner og ikke på grund af dommerkendelser.

– Vi håber ikke, at kendelserne går imod os og dermed til fordel for United. I den første kamp i sæsonen mellem os kostede en udvisning (af Jonjo Shelvey, red.) og et straffespark os kampen. Jeg håber ikke på, at Manchester United får kendelser, der kan have betydning for kampens resultat, siger Brendan Rodgers til The Telegraph.

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

Optakt: Manchester United – Liverpool

Næste artikel

United i kontakt med ny angriber

ANNONCE