Manageren roser ung debutant

18-årige Cameron Borthwick-Jackson fik sin Manchester United-debut i lørdagens kamp mod West Bromwich, og Louis van Gaal er godt tilfreds med den unge debutant.

Det kom som noget af en overraskelse for de fleste, at Cameron Borthwick-Jackson var med i Manchester Uniteds trup til gårsdagens kamp mod West Bromwich Albion. Endnu større var overraskelsen i det 77. minut, da den 18-årige forsvarer kom på banen i stedet for Marcos Rojo.

Med sin indskiftning blev Borthwick-Jackson den ottende akademispiller til at få sin førsteholdsdebut under Louis van Gaal. Selv om indskiftningen kom en smule ud af det blå, havde den hollandske manager ingen problemer med at sætte den 18-årige Manchester-dreng på banen.

– Jeg har set ham én eller to gange, og jeg har været imponeret over ham. Jeg vidste, at Marouane Fellaini var skadet, så jeg talte med Warren Joyce (U/21-træner, red.) og spurgte, hvad han havde til mig.

– Jeg taler altid med ham eller Paul McGinness (U/18-træner, red.), og han sagde, at i øjeblikket er venstrebacken i god form. Jeg skulle bruge en venstreback, fordi Marcos Rojo har spillet et par kampe i streg, så jeg skulle tage højde for, at det måske var for meget, siger Van Gaal til klubbens hjemmeside.

Her fortæller han også, at han er godt tilfreds med Borthwick-Jacksons indsats i debuten.

– Jeg satte Cameron ind i opstillingen uden frygt, og jeg må sige, at han gjorde det rigtig godt.

Vil du på Old Trafford og opleve The Red Devils? Vi guider dig i de forskellige muligheder her

Bliv klædt på: Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

GRUPPETUR: Tag med på vores OldTrafford.dk gruppetur for danske United-fans (FÅ PLADSER TILBAGE). Læs mere her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Kun i dag: 20% rabat på Manchester United-trøjer og -merchandise

Næste artikel

Lingard forklarer særlig jubelscene

Relaterede artikler
Gå til siden

Stort interview med Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo har givet et længere interview, hvor han sætter ord på sin første tid i Manchester United. Se interviewet her.
Total
0
Share