Manchester United ansætter ny Director of Football Operations

Ny mand som Director of Football Operations er David Harrison, der kommer fra en lignende rolle hos Everton.

David Harrison er ny i rollen som Director of Football Operations i Manchester United og skal lede alle praktiske aspekter i klubbens fodboldaktiviteter.

Han kommer fra en lignende rolle hos Everton, og vil rapporter til klubbens fodbolddirektør, John Murtough. Harrison får base på Carrington Training Centre med ansvar for, at klubbens fodboldaktiviteter går gnidningsfrit og skal desuden stå for områder som fodboldadministration, holdrejser og spillerstøtte.

John Murtough udtaler om nyansættelsen:

– David er kendt som en af ​​de dygtigste og respekterede operatører i fodbold, og vi er glade for, at han har valgt at slutte sig til Manchester United. Han vil tilfører erfaring og viden til denne vigtige rolle og styrke den struktur, vi har omkring vores fodboldhold, for at give vores spillere og personale den bedste chance for succes.

David Harrison har været hos Everton i 27 år og ser frem til at starte op hos Manchester United.

– Jeg er spændt på at tage denne rolle på tidspunktet, hvor Manchester United er i en mulighedsfuld op opløftende tid. Jeg vil altid værne om mine minder fra 27 år i Everton og ønsker alle på Goodison og Finch Farm alt det bedste for fremtiden. Nu er mit fokus på at hjælpe Manchester United med at skabe det bedst mulige miljø, der skal understøtte succesen på banen, fortæller Harrison til klubbens hjemmeside.

David Harrison overtager rollen fra Alan Dawson, der forlod klubben efter 11 år for at afsøge nye muligheder.

1 kommentar
  1. Jamen velkommen til United med så mange års erfaring i Everton, fra en lignende stilling, så må man da kunne et eller andet, han kommer da ihvertfald med en ordentlig pose erfaring..🤷🙂

Kommentarer er lukket

Forrige artikel

Pedri og Gavi misser returopgøret på Old Trafford

Næste artikel

Så skete det: Qatar har budt på Manchester United

ANNONCE