Pedri og Gavi misser returopgøret på Old Trafford

FC Barcelona må undvære deres to stjerneskud på midtbanen, når det afgørende slag skal slås i 1/16-finalerne i Europa League.

Manchester United måtte her til aften undvære to vigtige spillere til den første af to 1/16-finaler mod FC Barcelona i Europa League. Både Martínez og Sabitzer havde indsamlet for mange gule kort sammen i UEFA’s turneringer i efteråret. Derfor sad de ude med karantæne.

Til det omvendte opgør på Old Trafford bliver det derimod FC Barcelona, som må se bort fra vante kræfter.

Pedri udgik i 1. halvleg af aftenens opgør med en lårskade. Det rapporteres fra flere medier, at denne skade vil holde ham ude i 3-4 uger. Derfor kommer han ikke i spil næste torsdag.

Det gør Pedris legekammerat på midtbanen, Gavi, heller ikke. Han var nemlig nødsaget til at trække i håndbremsen sent i aftenens opgør, da Fred var på vej ned mod Barcelonas mål. Det kostede et gult kort, og han skal derfor afsone karantæne om en uge.

Derudover er Sergio Busquets også skadet. Det forventes heller ikke, at han bliver klar til det omvendte opgør.

Hvilken betydning får det for returopgøret? Opret en profil på OldTrafford.dk og giv din mening til kende i kommentarfeltet under artiklen. Så er du samtidig med i konkurrencen om en valgfri Manchester United-trøje fra denne sæson. 

2 kommentarer
  1. Hmm det svækker selvfølgelig Barcelona, men det er altid ærgerligt når det bedste spillere ikke er med i kampene uanset om det er ens eget hold hold eller modstanderne…

    Det bliver alligevel en god og spændende kamp mellem to hold der står godt til hinanden….og heldigvis er udemål reglen jo afskaffet, men tror den bliver lidt mere låst på OT.

    GGMU

  2. Jamen det er jo indlysende hvilken betydning det for Barcelona, de vil helt sikkert være svækket til returopgøret, men jeg er enig med dig Thomas man vil da helst vinde over stærkeste opstilling, så alle tvivls spørgsmål er fjernet..🙂 men jeg håber inderligt at vi for leveret en kamp som den første, med den intensitet, fight, tempo og vildskab, men selvfølgelig med United som vindere..🤗
    ❤️🖤GGMU FOREVER❤️🖤

Kommentarer er lukket

Forrige artikel

Xavi: Vi spillede mod et hold, som hører til i Europas top

Næste artikel

Manchester United ansætter ny Director of Football Operations

ANNONCE