Manchester United genforener Fergie med Smith

Manchester United og Sir Alex Ferguson har siden Carlos Queiroz forlod klubben til fordel for Real Madrid ledt efter en ny assistenttræner. Denne…

Manchester United og Sir Alex Ferguson har siden Carlos Queiroz forlod klubben til fordel for Real Madrid ledt efter en ny assistenttræner.

Denne assistenttræner kan ikke være hvem som helst efter. Det skal være den rette. Sir Alex mener, at Manchester United har brug for en assistenttræner, som er mindst ligeså god, som de 2 forgående, Carlos Queiroz og Steve McClaren, som gjorde det tilfredsstillende i den grad i den tid, hvor de var assistenttrænere i Manchester United.

Nu har Sir Alex Ferguson fundet sig en ny assistentræner, og den han har fundet, er den forhenværende Everton-manager og Rangers-manager, Walter Smith.
De to dannede op til VM 1986 trænerpar for det skotske landshold.

I første omgang er Walter Smith ansat indtil sommer, som assistenttræner i Manchester United, men denne aftale vil sikkert blive forlænget, hvis Smith gør sit job tilfredsstillende i Sir Alex Fergusons øjne.

Walter Smith er glad for at komme til Manchester United, og han udtaler sig således:

“Chancen for at komme til Manchester United er noget, som jeg simpelthen ikke kunne afslå,” sagde den 56-årige Walter Smith til Sky Sports og fortsatte:

“Jeg har stor respekt for, hvad Sir Alex Ferguson har gjort i United, og det glæder mig, at jeg glæder mig til at være en del af det.”

Sir Alex Ferguson udtalte sig således om ansættelsen af Walter Smith til ManUtd.com:

“Jeg er glad for, at Walter har accepteret chancen for at træne for United.

“Der er få mennesker indenfor fodbolden, som har den samme erfaring, kendskab og de samme tekniske evner

“Hans talent og baggrund vil være et vigtigt afsæt på sådan et vigtigt tidspunkt af sæsonen,” afsluttede Ferguson.

Forrige artikel

Jimmy Davis havde drukket alkohol og kørte for hurtigt

Næste artikel

Solskjær ikke med for reserverne mod City

ANNONCE