Manchester United: Ingen bud på klubben

Dette sker efter at Malcolm Glazer i går nægtede at udelukke et opkøb af Manchester United, og rygter siger, at han skulle have været i færd give sit bud på klubben. Dette sker samtidig med at John Magnier og JP Mcmanus skal have udelukket at købe flere aktier i Manchester United foreløbigt.

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

I sidste uge opkøbte Glazer yderligere aktier i Manchester United, dermed ejer han nu 16.31% af klubben og må siges at være en kandidat til at købe Manchester United. Glazer vil dog heller ikke udelukke, at et salg af de aktier han ejer i Manchester United er umuligt.

I en meddelelse fra klubben udelukker de at have modtaget noget bud fra Glazers familiefond, The Malcolm I. Glazer Family Partnership.

”Manchester Uniteds bestyrelse ønsker at gør det klart, at den pr. dags dato, ikke har modtaget henvendelser, formelle eller uformelle, angående et muligt takeover fra selskabet.”

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Nistelrooy skal giftes til juli

Næste artikel

Giggs er tilfreds med lodtrækningen

Relaterede artikler
ANNONCE
Total
0
Share