Manchester United kan forringe Liverpools salgsmuligheder

Manchester United er mere attraktiv lyder meldinger samtidig med, at Facebook og Amazon overvejer et købe sig ind i klubben.

Annonceringen af Glazer-familiens villighed til at sælge Manchester United vækker bekymring hos Liverpools nuværende ejer FSG, skiver Daily Mail. Manchester United anses nemlig for at være mere attraktiv at overtage end Liverpool, hvilket kan medføre, at Manchester United simpelthen lokker potentielle købere af Liverpool mod Manchester. Det gør, at FSG får sværere ved at få den pris selskabet ønsker for klubben.

Manchester United er en kommerciel gigant, der ses som en slumrende vulkan i fodboldverdenen. Med lidt investering på de rigtige steder, kan det igen blive den største fodboldklub i verden, vurderes det.

Forbes vurderede i maj Manchester United til en værdi på 43 milliarder kroner, mens Liverpools værdiansættelse anslås til knap 34 milliarder kroner.

Liverpool bruger Goldman Sachs og Morgan Stanley til at opsøge mulige købere, mens Manchester United har hyret Raine Group, der er en amerikansk bank, der tidligere hjalp Chelsea med sin salgsproces sidste år.

Daily Mail skriver i samme artikel, at både Facebook og Amazon skal ses som seriøse bejlere til en overtagelse af Manchester United, ligesom investorer fra den arabiske halvø også nævnes blandt mulige købere.

 

Forrige artikel

Sky: United skal forhandle med backkomet efter VM

Næste artikel

Rashford scorer to og sender England videre som 1'er

ANNONCE