Manchester United markerer ulykken den 6. februar

I offentliggørelsen af planerne for markeringen kan man læse, at man vil navngive den gamle spillertunnel på South Stand til “The Munich Tunnel”….

I offentliggørelsen af planerne for markeringen kan man læse, at man vil navngive den gamle spillertunnel på South Stand til “The Munich Tunnel”.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

Navngivelsen sker i forbindelse med markeringen af årsdagen for München-ulykken den 6. februar i 1958, hvor i alt 23 mennesker mistede livet, heriblandt otte spillere.

Manchester Uniteds museum vil også åbne en speciel, permanent udstilling om ulykken, som vil blive specieldesignet til at fortælle yngre fans om tragedien, som skete da holdet var på vej hjem fra en kamp i Beograd.

På årsdagen vil klubben også holde en speciel mindehøjtidlighed på Old Trafford for de overlevende og de efterladte.

“München-ulykken handlede ikke kun om Manchester United. Den sønderknuste livet for 23 familier til dem der døde, samt alle de som ikke kunne spille igen. Den knyttede en by sammen i sorg.
De, der husker den, siger, at det var Manchesters “Kennedy-øjeblik”. Alle ved, hvor de var, da de hørte de forfærdelige nyheder,” fortæller David Gill i en pressemeddelse.

Klubbens tv-station, MUTV, vil desuden også sende gratis hele dagen og ikke sende en eneste reklame.

På dagen spiller det engelske landshold imod Schweiz, men det er endnu uvist, om der til denne kamp vil blive nogen markering.

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

Fans påvirker markeringen af The Busby Babes

Næste artikel

Stadig lang vej for Gaz

ANNONCE