Manchester United slår ned på fans

Manchester United har indledt en ikke alt for populær offensiv på Twitter. Her bliver fans truet med udelukkelse hvis de benytter klublogoet som deres avatar.

Manchester United er endnu engang kommet i modvind blandt klubbens fans.

Mandag aften kom det frem at en Manchester United-fan var blevet truet med udsmidning og suspendering fra Twitter efter at klubben havde rapporteret uautoriseret brug af klublogoet.

Den ramte bruger, Jack Holt, havde for længe siden oprettet en Twitter-bruger som automatisk tweetede navne på alle klubbens spillere siden begyndelsen i 1878. Profilen havde kun omkring 100 følgere.

Men i sidste uge blev profilen lukket. Det skete efter flere emails fra Twitter på foranledning fra Manchester United om brugen af klubbens logo. På profilens profilbillede blev Manchester United klublogo nemlig brugt. En praksis som mange fodboldfans generelt bruger til at fremvise deres klubkærlighed på både Facebook, Twitter og forums.

– Jeg brugte klubbens nuværende logo som avatar (profilbillede, red.). Det er tydeligvis det der var problemet. Det havde en sort baggrund, som kun var lidt anerledes end den hvide baggurnd som den officielle profil bruger. Profilens formål var beskrevet i profilbeskrivelsen og der var intet der kunne tyde på at den havde officiel status. Sådan kunne nogen måske have set den som, men med kun 100 følgere, så tvivler jeg stærkt på nogen kunne det, siger Jack Holt til Strettynews.com, som har taget sagen op.

Den nævnte profil er nu blevet lukket af Twitter alt i mens fans kan frygte at klubben slår ned på endnu flere fans, som blot vil vise deres tilhørsforhold til klubben.

Forrige artikel

Kroos har ikke travlt med kontraktforhandlinger

Næste artikel

Bekymret Betfred sviner Glazers

ANNONCE