Bekymret Betfred sviner Glazers

Fred Done, ejeren af bookmaker-imperiet Betfred og en af de mere fremtrædende lokale fans, revser Glazer-familiens ejerskab.

Den ene titel efter den anden er kørt ind på samlebånd i mange år, men år efter Sir Alex har vist sig at være et mareridt for Manchester United.

Danske Christian Eriksen har fået nummer 14 Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

Heller ikke Fred Done synes, det har været sjovt at være vidne til Uniteds forfald, men han mener at vide, hvor ansvaret skal placeres.

– Det gør ondt indeni. Glazer-familien sidder bare derhjemme i Florida, mens 70.000 ser klubben de elsker i forfald og samtidig betaler deres renteudgifter. Vi ser rent ud sagt på noget bras, siger mangemilliardæren i et stort interview med Manchester Evening News.

– Der skal komme en sheikh eller en olierig millardær forbi før klubben bliver solgt. Se på City, de trumfer os på alle punkter. Alt fra maden til spillet på bedre er i øjeblikket hos dem. Det er fordi Sheikh Mansour ikke tænker i afkast. Han har været fantastisk for City og for byen Manchester. Glazers sidder bare og tæller fortjenesten, lyder skudsmålet fra Done.

Done har kun latters til overs for Uniteds positionering af sig selv blandt verdens bedste klubber.

– Jeg hører United omtale sig selv som verdens største klub. De er ikke i nærheden. Jeg tror ikke engang de hører til i top 12 længere, og hvis ikke de gør noget ved situationen, vil de hurtigt være i frit fald. Jeg hører arrogant snak fra klubben om, hvordan de ikke behøver spille godt for at sælge billetterne. Jeg sidder sjældent med de samme, kendte ansigter omkring mig, når jeg er på Old Trafford. De er der ikke længere. De sælger ikke billetterne, tro mig.

– Se på Liverpool. Jeg håber ikke, det tager os 24 år at komme tilbage på fode. De snakker om at bruge 100 mio. pund til sommer, det tror jeg langtfra er nok.

Done overvejede i 2010 at gå med i The Red Knighs, som en overgang lagde an til at byde på klubben.

 

Christian Eriksen skal spille i nummer 14

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Manchester United slår ned på fans

Næste artikel

Officielt: Vidic til Inter

Relaterede artikler
Gå til siden

United jagter Rabiot

Ifølge flere pålidelige medier og journalister er Manchester United tæt på Adrien Rabiot.
ANNONCE
Total
0
Share