Manchester United spiller uafgjort hjemme mod et svækket Tottenham-hold

Manchester United skulle prøve at slå et meget svækket Tottenham-mandskab. Tottenham havde spillet i store dele af kampen, men begge hold havde chancerne til at tage sejren.

Manchester United mødte søndag et svækket Tottenham-hold, hvor Erik Ten Hags mandskab skulle bevise, at de stadig var seriøse kandidater til top fire.

Intens første halvleg

Der skulle ikke gå mere end tre minutter, før Manchester United kom foran. et dribletur af Rashford inde i feltet, som tilfældigt ryger over til Rasmus Højlund – danskere tager et træk og banker bolden op i netmaskerne. Super flot sparket ind af Højlund, der nu har scoret to mål i Premier League.

Efterfølgende bølgede kampen frem og tilbage, hvor begge hold havde enkelte muligheder. Tottenham havde et par chancer der var tæt på.

Efter 19. minutters spil skulle Tottenham dog svare igen. Et hjørnespark hvor der ikke bliver dækket ordentligt op – Richarlison header bolden ind til 1-1.

Efterfølgende var det Tottenham der var farligst, men det blev aldrig helt farlig.

Efter 40-minutter skulle det dog være Manchester United der igen kom på måltavlen – igen fik Højlund en hovedrolle.

Rashford spiller en hurtig 1-2 med Rasmus Højlund inde i Tottenhams felt, hvorefter Rashford sparker den sikkert over i det lange hjørne – 2-1 til Manchester United.

Lige inden pausen havde Tottenham en stor chance, da de efter et hjørne får headet på overlæggeren.

Dårlig start på anden halvleg

Der skulle blot gå ét minut af anden halvleg før Tottenham gjorde det til 2-2 efter passivt forsvarspil af Johnny Evans.

Efterfølgende bølgede kampen frem og tilbage, hvor Tottenham var det bedste bud på et mandskab der skulle overtage styringen af kampen.

Det virkede ikke til Manchester United helt kunne finde deres rytme, hvor taktikken var tydelig – spil på omstillinger. Det blev i anden halvleg aldrig farligt.

I 63. minut kommer Lisandro Martinez ind i stedet for Johnny Evans, hvilket selvfølgelig giver et boost til midterforsvaret med den dygtige argentiner tilbage.

Kampfakta

Manchester United – Tottenham 2-2

1-0: Rasmus Højlund (3′)

1-1: Richarlison (19′)

2-1: Marcus Rashford (40′)

2-2: Bentancur (46′)

1 kommentar
 1. Vi er heldige med ikke at tabe idag, havde Mctominey scoret til sidst var det røveri ved højlys dag selvom det havde været fedt, og så skal vi kunne spille to lige gode halvlege…ihvertfald være klar fra start efter pausen.

  Vi kan ikke gemme os mere, sejren over Wigan kom på en billig baggrund og idag ser vi vores reelle styrke lige nu, vi bliver domineret hjemme på Old Trafford af et sub tophold der spiller energisk og positiv fodbold, idag ovenikøbet uden nogle af deres bedste spillere, Spurs har fået en rigtig dygtig relativ ukendt træner der bruger et system der komplimentere det spillermatriale han råder over..flot.

  Positivt at Højlund banker kuglen ind på den lidt tilfældige chance, stærkt og bedste kamp indtil nu, og så viser Rashford fremskridt, han ser ud til at være på vej den rigtige retning nu..

  Godt at se Licha gøre comeback, han har været savnet.

  Bruno kæmper som sædvanlig bliver dog lidt for hektisk i sit spil nogle gange…

  Eriksen ser færdig ud, hvor er energien og viljen…? Ligner en “over the hill” spiller desværre, Mount slår ham nemt af når han er tilbage….

  Maguire var savnet idag, alle de ekstremt præcise hjørnespark fra Porro var en konstant trussel, især når Spurs får 12-14 hjørnespark…Maguire kunne have headede de fleste væk uden nævneværdige problemer.

  Vi tilkæmpede os et point, det skal vi være glade for.

  Puha det bliver altså en lang og tåkrummende sæson….øv

Kommentarer er lukket

Forrige artikel

Startopstilling: Casemiro og Martinez på bænken

Næste artikel

Karakterbogen: Højlund bedst i lunken uafgjort

ANNONCE