Manchester United stak af med pointene på Elland Road

Det var en rodet affære, da Manchester United til eftermiddag gæstede Elland Road og besejrede Leeds med 2-0.

Leeds United og Manchester United krydsede til eftermiddag klinger i Premier League, efter de to mandskaber også mødtes tidligere på ugen.

Første havleg var en rodet affære, hvor de to mandskaber lurede på fejl fra hinanden.

Det var især Leeds, der startede bedst, og de var i tre omgange tæt på at straffe fejl i Uniteds defensiv i løbet af halvlegen, men de hvidklædte formøblede chancen for at bringe sig i front. 

Bruno Fernandes kom også tæt på til sidst i halvlegen, da Maximilian Wöber forærede portugiseren bolden. Fernandes brændte på den efterfølgende friløber efter en flot redning af Meslier.

Det var også Leeds, som kom med det bedste udlæg i anden halvleg, da de igen fik fremprovokeret fejl i United-defensiven fra Shaw, Maguire og David de Gea. Igen formåede Leeds ikke at få scoret i denne fase.

Alligevel var det Manchester United, der trods langsommeligt spil formåede at bringe sig i front, da Luke Shaw smed et flot indlæg ind i hovedet på Marcus Rashford, der på flot vis stangede bolden i mål til 1-0.

Manchester United formåede igen at score, da Garnacho stak afsted på venstrekanten og skød bolden i det korte hjørne til slutresultatet 2-0.

United fik bolden i nettet yderligere to gange ved Weghorst og Rashford, men begge gange blev målene annulleret for offside.

Målscorere:

Marcus Rashford 0-1 (80’)

Alejandro Garnacho 0-2 (85’)

4 kommentarer
 1. Sådan United, fortjent arbejds sejr på en svær udebane.

  Som forudsagt 2-0 sejr, dog scorede Rashford kun en enkelt😊

  GGMU

 2. Ja det var en rigtig arbejdssejr, men det var os rigtig godt set af ETH, da han lige ændre systemet og rykker Weghorst en tand tilbage og Rashy helt på toppen, også blev vi pludselig rigtig farlige med Rashford og Garnacho der kunne koncentrere om at komme i fart..💪🙂❤️🖤
  Fortjent sejr i en rigtig heksekedel, også ligger vi nummer 2 ihvertfald lidt i nu..
  GGMU FOREVER❤️🖤

 3. Tja meget kan man sige om Leeds….men hold da fast en vild stemning der var i dag….da Dalot bankede bolden på tværribben blev der helt stille lige med det samme….og så begyndte deres supporters bare igen lige indtil Rashford endelig lukkede munden på dem alle og hele Elland Road gik kold.

  GGMU

Kommentarer er lukket

Forrige artikel

Startopstilling: Første start til Sancho siden oktober

Næste artikel

Highlights: Kyniske Rashford og Garnacho reddede dagen

ANNONCE