Manchester United tabte 1-0 på St. James Park

Hverken Alexis Sanchez, Anthony Martial eller Romelu Lukaku kunne prikke bolden over målstregen, da “de røde djævle” mødte Newcastle United på udebane.

Jose Mourinhos mandskab ødelagde den gode søndagsstemning for mange United-fans rundt omkring i verden med et skuffende 1-0-nederlag til Newcastle United. De rødklædte havde talrige åbne chancer, men en storspillende Martin Dubravka leverede små mirakler i Newcastle-målet. 

Hjemmeholdet lagde stærkt ud og satte fra starten af Manchester United under pres. David de Gea gjorde, hvad han skulle, da den tidligere Liverpool-spiller Jonjo Shelvey forsøgte sig med et kraftfuldt forsøg. 

Første halvlegs største chance tilfaldt Anthony Martial, der var fri igennem med Martin Dubravka. En duel, som den tidligere Esbjerg-keeper kom bedst ud af. 

Fra starten af anden halvleg virkede det som om, at Manchester United ville være for stor en mundfuld for Rafael Benitez’ tropper. Alexis Sanchez og Romelu Lukaku lavede flere gode kombinationer, og chileneren kom også forbi målmanden blot for at se sit skud blive pareret af en forsvarsspiller fra Newcastle. 

Pludselig scorede hjemmeholdet. Chris Smalling lå på græsset og rodede rundt i forbindelse med et Newcastle-frispark, og bolden landede for fødderne af Matt Ritchie, der sikkert sparkede bolden i kassen. 

Samme træfsikkerhed viste United-spillerne desværre ikke i den anden ende. Både Anthony Martial og indskiftede Michael Carrick kom tæt på. Men det blev aldrig til mere end tæt på, og et hårdt kæmpende Newcastle-hold kunne fejre overraskende tre point med deres fans, der reagerede på sejren, som havde de lige vundet mesterskabet. 

Det har de ikke. Men det gør Manchester City til gengæld formentligt. I hvert fald er de nu 16 point foran Manchester United på andenpladsen. 

 

Alexis Sanchez får den ikoniske trøje nummer 7 – Skal du også have den? 

Læs mere om:

Podcast: Lyt til OldTrafford.dk’s podcast om Manchester United. Læs mere her
Rejser og billetter: Vi har samlet en masse tips og gode råd, hvis du vil opleve Manchester United på Old Trafford

Køb din trøje hos Unisport, så støtter du OldTrafford.dk. Handler du hos Unisport.dk gennem linket, så støtter du OldTrafford.dk.

Total
0
Shares
Forrige artikel

Mourinho: Fodboldguderne var med Newcastle

Næste artikel

Benitez: Min keeper kunne nok vinde lotto i dag

Relaterede artikler
ANNONCE
Total
0
Share