Manchester United vinder første Manchester derby udenfor UK

Manchester United vandt nattens Manchester derby i Houston.

For første gang gang siden det første derby i 1881 skulle Manchester United og Manchester City mødes udenfor de britiske øer.

I nat klokken 4 fortsatte de to klubbers opvisningsturné i USA med et derby foran 67.401 tilskuere i Houston.

Romelu Lukaku og Marcus Rashford var igen på scoringstavlen, da de sikrede Manchester United sejren på 2-0 med to mål i første halvleg.

Ander Herrera var den første til at teste Citys nye målmand Ederson ud inden han måtte lade de to mål indkassere fra Uniteds nye farlige duo.

I den anden ende havde David de Gea til gengæld også travlt med at afholde blandt andre Raheem Sterling fra mål.

I det 37. minut lykkedes det dog for Romelu Lukaku at score, da han på en stikning fra Paul Pogba kom før Citys målmand til bolden og kunne bringe United foran.

Få minutter efter øgede Rashford scoringen til 2-0.

De Gea (Romero 46), Valencia (c) (Fosu-Mensah 78), Lindelof (Bailly 46), Smalling (Jones 46), Blind (Darmian 46), Herrera (Fellaini 62), Pogba, Rashford (Martial 62), Mkhitaryan (Carrick 62), Lingard (A. Pereira 77), Lukaku.

Ubenyttede spillere på bænken J. Pereira, Mitchell, Tuanzebe, McTominay.