Manchester United Women-spillere deltager i førsteholdets træninger

Ole Gunnar Solskjær blev forleden præsenteret som permanent manager i Manchester United og allerede fra den nye uge, er nordmanden begyndt at tage sine egne metoder i brug i klubben.

Manchester Uniteds kvindehold har præsteret en flot sæson og ligger nummer et i den næstbedste engelske række i England. Dette bliver nu belønnet, idet Solskjær har inviteret en række af de kvindelige spillere til at deltage i førsteholdets træningspas i løbet af denne uge.

Ifølge klubbens officielle hjemmeside ønsker Solskjær og resten af trænerstaben, som følge af et tætpakket program, at spare nogle af de profilerede spillere i en række af træningspassene forud for opgørene mod Wolverhampton i Premier League og F.C. Barcelona i Champions League.

Solskjær mener dog, at han, som følge af sin nye permanente kontrakt, allerede nu vil begynde at lægge mere fokus på at implementere sin spillestil i klubben. Derfor ønsker nordmanden at have flere spillere til træning, hvorfor nogle af de bedste kvindelige spillere i klubben hives ind, når truppen skal spille 11 mod 11.

– Det er en stor cadeau til hele klubben, at vi har et kvindehold, som råder over spillere, der kan begå sig på dette niveau. Jeg har tidligere stiftet bekendtskab med det i Norge, og jeg er sikker på, at det bliver en uge med nogle gode og produktive træningspas, udtaler Solskjær selv til manutd.com.

I Norge kører man med kønskvotering i fodboldklubberne, hvilket betyder, at klubberne forsøger at opnå en større balance mellem kvinde- og herreholdene – først og fremmest i klubbernes bestyrelser.

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

Video: Højdepunkter fra spinkel United-sejr

Næste artikel

Voldsomme dødstrusler holdt Lindelöf ude af Watford-kamp

ANNONCE