Manchester Uniteds spillere ikke på nettet

United-fans rundt om i verden skal være meget skeptiske, inden de bliver ven med Darren Fletcher på Facebook eller begynder at følge Ryan Giggs på Twitter…

United-fans rundt om i verden skal være meget skeptiske, inden de bliver ven med Darren Fletcher på Facebook eller begynder at følge Ryan Giggs på Twitter.

Manchester Uniteds officielle hjemmeside, manutd.com, skriver nemlig i dag, at United-fans skal forholde sig skeptiske, inden de indleder tættere relationer til Manchester Uniteds-spillere på internettet. Klubben fortæller på hjemmesiden, at ingen spillere har profiler eller tilsvarende på sociale medier på internettet, som for eksempel hjemmesiderne Facebook og Twitter er kategoriseret under.

Inden for den seneste tid har flere fodboldspillere ytret sig aggressivt over for deres arbejdsgiver. Liverpools Ryan Babel er det seneste eksempel på en Premier League-spiller, som har klaget på internettet over sin arbejdsgiver. Det gjorde Babel, da han ikke var med i Liverpools trup, der skulle møde Stoke City, og Babel måtte undskylde over for Rafael Benitez på grund af episoden.

Også Sunderlands Darren Bent har inden for det seneste år brokket sig på internettet over sin arbejdsgiver. Det skete, da Bent brokkede sig over sin tidligere arbejdsgiver Tottenham Hotspurs forhandlingsmetoder.

Derfor kan Manchester United som arbejdsgiver have interesse i, at United-spillerne ikke får samme mulighed for at ytre sig offentligt over gode som dårlige situationer i deres karriere i den røde Manchester United-trøje.

Skal spillerne have lov til at glæde sig og klage over episoder på internettet?
Skriv din mening på OldTrafford.dk”s forum.

Forrige artikel

O’Shea ude resten af sæsonen

Næste artikel

Tevez rasende på Gary Nevile

ANNONCE