O’Shea ude resten af sæsonen

John O’Shea medvirkede i den omdiskuterede play-off kamp mellem Irland og Frankrig, men måtte udgå med, hvad lægerne og fysioterapeuterne først troede var…

John O’Shea medvirkede i den omdiskuterede play-off kamp mellem Irland og Frankrig, men måtte udgå med, hvad lægerne og fysioterapeuterne først troede var et ganske almindeligt trælår. Men Sir Alex Ferguson kunne før i dag oplyse om, at skaden er meget værre end først antaget.

United-bossen regner med, at John O’Shea er ude i resten af sæsonen, og det ærgrer skotten meget.

”Han har en frygtelig skade i øjeblikket. Det er en af den slags skader, som ikke forekommer ofte. Det er ligesom et trælår, bortset fra, at et trælår normalt kun varer 3-4 dage. Problemet er, at der er forekommet en blodsamling, og når blodet klynger sig sammen, opstår der forkalkning. Det er en større proces at løsne det, og derfor tror jeg ikke vi får ham at se resten af sæsonen. Det er ærgerligt for ham og klubben, for han kan spille overalt,” lyder det fra manageren til det irske The Independent.

John O”Shea har gennem sine over 200 kampe for United blandt andet spillet på uvante positioner som målmand og angriber.

Køb din trøje hos Unisport, så støtter du OldTrafford.dk. Handler du hos Unisport.dk gennem linket, så støtter du OldTrafford.dk.

Total
0
Shares
Forrige artikel

Skal du over og se kampen mod Hull på Old Trafford?

Næste artikel

Manchester Uniteds spillere ikke på nettet

Relaterede artikler
ANNONCE
Total
0
Share