Mangeårig United-direktør er gået bort

Maurice Watkins var direktør i Manchester United i 28 år. Han er mandag afgået ved døden.

Maurice Watkins, der havde en direktørrolle i Manchester United i 28 år, er død efter at have været diagnotiseret med prostatakræft. 

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

Det skriver klubben på sin hjemmeside.

Mauricw Watkins blev ansat i 1986, og han var en af de kræfter, der trak det tungeste læs i forsøget på at få ansat Sir Alex Ferguson kort derefter. Da den legendariske skotske manager besluttede at stoppe i 2002, var Watkins igen med til at få overtalt Sir Alex. Denne gang til at blive i klubben.

Sir Alex Ferguson sætter følgende ord om Watkins i kølvandet på den triste nyhed.

– Maurice var en virkelig stor støtte i min tid som manager. Der var nogle urolige øjeblikke i mine 26 år som manager, men han var der altid med gode råd. Han havde megen energi, og var involveret i flere organisationer, siger Sir Alex Ferguson til manutd.com.

Efter Maurice Watkins forlod Manchester United i 2012, blev han ansat som formand for den britiske svømmeunion, hvor han ledede en forandring, som kulminerde ved sommerens OL, hvor ‘Team GB’ hentede rekordhøje otte medaljer.

Ved siden af sporten hjalp han med at samle 68 millioner pund ind til hospitaler som formand for Royal Manchester Children’s Hospital.

Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

 

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Interview: Læs Varanes første udtalelser som United-spiller

Næste artikel

Medier: Williams nærmer sig et Norwich-lån

Relaterede artikler
Gå til siden

Bruno Fernandes: Vi skal koncentrere os om os selv

Bruno Fernandes gjorde det, på dagens pressemøde, fuldstændig klart, hvad han mener, at han og klubben skal gøre for at komme tilbage til den absolutte top. De skal stoppe med at fokusere på andre.
Gå til siden

Trupnyt: United rejser uden Varane og Maguire

Manchester United-truppen rejser i dag til Cypern forud for kampen i morgen mod Omonia. Kamptruppen består 22 spillere, hvor navne som Varane, Maguire, Wan-Bissaka og Donny van de Beek ikke er iblandt.
ANNONCE
Total
0
Share