Mangeårig United-direktør er gået bort

Maurice Watkins var direktør i Manchester United i 28 år. Han er mandag afgået ved døden.

Maurice Watkins, der havde en direktørrolle i Manchester United i 28 år, er død efter at have været diagnotiseret med prostatakræft. 

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

Det skriver klubben på sin hjemmeside.

Mauricw Watkins blev ansat i 1986, og han var en af de kræfter, der trak det tungeste læs i forsøget på at få ansat Sir Alex Ferguson kort derefter. Da den legendariske skotske manager besluttede at stoppe i 2002, var Watkins igen med til at få overtalt Sir Alex. Denne gang til at blive i klubben.

Sir Alex Ferguson sætter følgende ord om Watkins i kølvandet på den triste nyhed.

– Maurice var en virkelig stor støtte i min tid som manager. Der var nogle urolige øjeblikke i mine 26 år som manager, men han var der altid med gode råd. Han havde megen energi, og var involveret i flere organisationer, siger Sir Alex Ferguson til manutd.com.

Efter Maurice Watkins forlod Manchester United i 2012, blev han ansat som formand for den britiske svømmeunion, hvor han ledede en forandring, som kulminerde ved sommerens OL, hvor ‘Team GB’ hentede rekordhøje otte medaljer.

Ved siden af sporten hjalp han med at samle 68 millioner pund ind til hospitaler som formand for Royal Manchester Children’s Hospital.

Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

 
Forrige artikel

Interview: Læs Varanes første udtalelser som United-spiller

Næste artikel

Medier: Williams nærmer sig et Norwich-lån

ANNONCE