Marco van Basten: Donny skulle have signet med en anden klub

Den tidligere Ajax og AC Milan spiller, Marco Van Basten, har kritiseret Ole Gunnar Solskjær for ikke, at bruge Donny van de Beek noget mere og mener, at den unge hollænder har begået en fejl ved at skifte til Manchester United.

Marco van Bastens navn har været at finde i mange engelske medier her til formiddag. Van Basten var nemlig i går aftes ude med et par skarpe kommentare om Manchester Uniteds hollandske nyerhvervelse, Donny van de Beek.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

Van Basten er ekspert i sportsprogrammet ‘Rondo’ på hollandsk tv. Her udtrykyte han sin utilfredshed over Donny van de Beeks skifte til Manchester United. 

– Donny (van de Beek) skulle have ventet på andre muligheder og skiftet til en anden klub. Fortæller van Basten.

I indeværende sæson, har van de Beek kun fået 61 minutters spilletid i Premier League og hollænderen så slet ikke græs i weekendens kamp mod Chelsea. Og selvom Solskjær har forsikret, at van de Beeks tid nok skal komme, mener van Basten, at behandlingen af van de Beek skader mere end det gavner. 

– Når du er en god spiller, har du lyst til at spille hver uge. Det er dårligt for ens kamprytme, hvis man bliver brugt som Donny (van de Beek) bliver brugt lige for tiden. 
Fortæller van Basten. 

Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

 
Forrige artikel

Uniteds CL-modstandere: RB Leipzig

Næste artikel

Wright til United: Spil på kontra, så slår I Arsenal

ANNONCE