Mark Hughes blæser på statistikker

Selvom nogle statistikker kan give Mark Hughes og Stoke City selvtillid forud for opgøret på Old Trafford, så vil Stoke-træneren ikke lade sig påvirke.

Manchester United har ikke scoret på hjemmebane i første halvleg siden den 30. september. Sådan lyder den chokerende kendsgerning, men det kan ændre sig på et splitsekund, forsikrer Mark Hughes.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

– Det er en statistik, der overrasker folk inklusive mig selv. Det er et bevis på, at flere hold har lykkes med deres gameplan på Old Trafford. Men det skal man ikke lægge for meget i, for det er samtidig en statistik, der kan gå i glemmebogen lynhurtigt, siger Mark Hughes i optakten til det indbyrdes opgør.

Skulle Stoke City lykkes med deres gameplan og vinde på Old Trafford, så vil det være første gang siden 1976. Det vil i samme ombæring være første gang siden 1952, at Stoke City slår Manchester United både ude og hjemme i samme sæson.

Køb nu din billet – Der er kun få billetter til det store supportertræf den 7. februar i København tilbage. Få sikret sin plads inden der er udsolgt.

Supportertræf med Mads Timm den 7. februar

Forrige artikel

Powell får et halvt år i Hull

Næste artikel

Sort skærm: Mange fans går glip af aftenens kamp

ANNONCE