Powell får et halvt år i Hull

Manchester Uniteds Nick Powell er lejet ud til Championship-klubben Hull City for resten af sæsonen.

Nick Powell fik i december to kampe for førsteholdet mod henholdsvis Bournemouth og Wolfsburg. Udsigterne til spilletid er dog mildest talt dårlige, og nu skal midtbanespilleren lejes ud.

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

På klubbens hjemmeside fremgår det, at den 21-årige englænder, der tidligere har været udlejet til Wigan og Leicester, sendes til Championship-klubben Hull City for resten af sæsonen. 

Powell har kun spillet ni kampe for United, siden han skiftede til klubben fra Crewe Alexandra i 2012. Til sommer udløber hans kontrakt, og meget tyder på, at den ikke bliver forlænget.

 

Køb nu din billet – Der er kun få billetter til det store supportertræf den 7. februar i København tilbage. Få sikret sin plads inden der er udsolgt.

Supportertræf med Mads Timm den 7. februar

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Rygte: Tidligere City-back på vej?

Næste artikel

Mark Hughes blæser på statistikker

Relaterede artikler
Luke Shaw jubler efter en scoring for England
Gå til siden

Shaw om startplads: Enig i bænkning

Luke Shaw er blevet skiftet ud til fordel for Tyrell Malacia i Uniteds startellever. Englænderen indrømmer dog, at han er enig i Ten Hags beslutning, da der var brug for at lave ændringer.
ANNONCE
Total
0
Share