Martinez forsvarer Cleverley

Roberto Martinez ryster på hovedet over underskriftsindsamlingen mod Tom Cleverley.

Tom Cleverley er en meget lidt populær mand i England for tiden. Således har mere end 10.000 mennesker skrevet under på en erklæring, der forsøger at presse Roy Hodgson til at se bort fra ham til Englands VM-trup. 

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

Hodgson har allerede kaldt underskriftindsamlingen for latterlig, og nu får midtbanespilleren opbakning fra endnu en manager. 

– Jeg forstår det ikke. Tom (Cleverley, red.) er en del af den nye generation af fantastisk, engelsk talent, siger Everton-manager, Roberto Martinez, ifølge FourFourTwo.com. 

Netop Martinez lejede i sin tid Cleverley i Manchester United, da han stod i spidsen for Wigan. 

– Der er kun enkelte spillere, hvor det ligner, at de er opfostret i Holland, Spanien eller Frankrig pga. deres spilforståelse, taktiske evner og tekniske niveau. Tom er en af dem, fortsætter Martinez og uddyber. 

– Af en ung knægt at være, har han et fantastisk temperament. Han er en knægt i mental balance. Jeg forstår simpelthen ikke denne kampagne. Tom har måske fået en større rolle, end han skulle have haft. Men at han pludselig bliver dømt på denne måde? Han er ung. 

Tom Cleverley har indrømmet, at kritikken gør ondt, men at han må lære at leve med den. 

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Lingard: Derfor valgte jeg United

Næste artikel

Keane skifter til Blackburn

Relaterede artikler
Luke Shaw jubler efter en scoring for England
Gå til siden

Shaw om startplads: Enig i bænkning

Luke Shaw er blevet skiftet ud til fordel for Tyrell Malacia i Uniteds startellever. Englænderen indrømmer dog, at han er enig i Ten Hags beslutning, da der var brug for at lave ændringer.
ANNONCE
Total
0
Share