Mason Greenwood bryder coronaregler og misser landskamp mod Danmark

Mason Greenwood og holdkammeraten på det engelske landshold, Phil Foden, er blevet sendt hjem fra den engelske landsholdslejr efter pigebesøg på deres hotelværelse

Mason Greenwood og hans landsholdskammerat, Phil Foden er blevet sendt hjem fra landsholdslejren, da de fejrede deres debut og sejr på det engelske landshold ved at invitere piger ind på deres hotelværelse. Dermed har de to teenagere brudt Islands coronarestriktioner og kan ikke være med i landskampen mod Danmark

Begge spillere fik deres debut for det engelske landshold i 1-0 sejren mod Island i Nations League turneringen. Alligevel var de to spillere ikke at finde til mandagens træning i Island, da det islandske medie, DV, bragte billeder som pigerne havde lagt på Snapchat. 

– Det er kommet mig for øre, at de to drenge har brudt corona restriktionerne i forhold til de aftaler om sikkerhed vi har, så vi blev hurtigt nødt til at beslutte, at de ikke kunne mødes med resten af truppen. Fortæller den engelske landstræner Gareth Southgate. 

Resten af den engelske landsholdtrup møder Danmnark tirdag aften 20:45 i 2. runde af Nations League turneringen. 

Køb den nye Manchester United tråje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

 

Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

Total
0
Shares
Forrige artikel

OT.dk transferoverblik: United spiller hardball i Smalling-sag, Reguillón tilbudt til United

Næste artikel

Manchester United om Greenwoods hjemsendelse: Skuffende

Relaterede artikler
Bruno Fernandes mod Villa
Gå til siden

Bruno: Vores præstation var bedre end resultatet

Selvom Bruno Fernandes strålede med to scoringer på Villa Park, lykkedes det alligevel kun United at sikre ét point i Premier League mod Aston Villa lørdag aften. Portugiseren mener, at holdets præstation var bedre end resultatet antyder.
Total
0
Share