Mason Mount får nummer 7

Den nye Manchester United-spiller Mason Mount får det legendariske United-rygnummer 7.

Mason Mount er de røde djævles første signing, og han kommer til at bære et prominent nummer, når han skal tørne ud på grøntsværen for United.

Det bliver nemlig Mason Mount, der skal fortsætte historien, om Uniteds legendariske syvtal.

Senest blev rygnummeret båret af Cristiano Ronaldo, som kun er én af de legendariske United-spillere, der har haft æren af at bære nummeret. Også navne som Cantona, Beckham og Robson, er husket for at bære trøjen.

Hvad siger du til fremtidens nummer 7? Kom med din kommentar til udnævnelsen under artiklen

3 kommentarer
 1. Stort pres fra starten af når han skal bære klubbens mest ikoniske trøje nr…

  Velkommen til vores nye nr 7..

  GGMU

 2. Et nr bliver jo først legendarisk når en spiller bliver legendarisk – Best var vel den første rigtig store til at bevise noget legenadarisk i nummeret, men for mig er et nr. ikke mere legendarisk end de spillere som har haft det, og den præstation de har lavet i nummeret, og så er nr 7 egentlig ikke så magisk mere, nærmest mere en forbandelse:

  Jo jo, spillere som Ronaldo, Best, Cantona, Beckham (som faktisk startede i nr 10, og kunne have gjort det “legendarisk”) har spillet i nummeret, men det har Depay, Valencia, Cavani, Sanchez, Owen og Di Maria også, og det emmede jo ikke just af glimmer, solide præstationer og legende-status.

  Bobby Robson har også spillet i nummeret, og også en masse andre mere eller mindre gode spillere.
  Bobby Charlton spillede i nr 9, Rooney i nr. 8 og 10 og sådan kan man jo blive ved. Alle numre er vel så legendariske, da der på et eller andet tidspunkt har spillet, en i nummeret, som har leveret noget ud over det sædvanlige.

  Kan forstå at en masse fans er ude at brokke sig over, at Mount får nr 7. Tjah, nummeret var ledigt, og helt sikkert sjovere end at spille i, end ex nr. 34. Hvis nr. 7 har sådan en heltestatus for os, burde det jo pensioneres og aldrig bruges mere. Kom nu videre fra det nonsens om numre.

  Best var alkoholiker og spillede sikkert ikke op til sit bedste altid. Cantona sparkede en fan og vanærede klubben og nummeret, såhhhh lad os nu bare fokusere på at Mount bliver rigtig god for os, uanset om han har nr 7 eller 34 🙂

Kommentarer er lukket

Forrige artikel

OFFICIELT: Mason Mount er ny United-spiller

Næste artikel

Guardian: Sheikh Jassim usikker på Glazer

ANNONCE