Mata: Det var skuffende

Juan Mata blev ikke matchvinder, da United smed føringen væk i dag på Liberty Stadium.

Juan Mata sendte United på sejrskurs kort efter pausen, men den målfarlige kantspiller fik ikke lov at slutte weekenden af som matchvinder. To hurtige scoringer fra Swansea vendte kampen, og Mata og United måtte drage fra Wales uden point. Til stor skuffelse for den lille spanier.

– Ja det er skuffende. Vi kom foran og bragte os i en god situation, men fem minutter ødelagde det for os, og vi formåede ikke at få scoret derefter, sagde Mata efter kampen.

Kampen ligende dermed sidste sæsons opgør i Wales mellem de to mandskaber. Her bragte United sig også foran, på mål af en spanier (Herrera, red.), men tabte alligevel med 2-1. Noget der frustrerede Mata efterfølgende.

– De ændrede lidt på deres formation, og vi var ikke hurtige nok. De havde et par stærke omstillinger, og scorede nogle gode mål. Det var det samme som sidste sæson, og det er skuffende at vi ikke havde lært af den oplevelse, sagde Mata.

Spanieren var dog tilfreds med spillet i store dele af første halvleg og i starten af anden halvleg, men skuffet over fem dårlige minutter. Men følte United skabte mere og spillede pænt, og at holdet derfor er på rette vej.

Køb den nye Manchester United-trøje hos Unisport.dk eller hos Sportmaster.dk 

Bliv klædt på: Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

GRUPPETUR: Tag med på vores OldTrafford.dk gruppetur for danske United-fans. Læs mere her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Neville: United spiller for langsomt

Næste artikel

Kicker: Chicharito skifter til Leverkusen

Relaterede artikler
Total
0
Share