Mata: Fænomenal stemning på Old Trafford

– Stemningen var vanvittig, det vil vi aldrig glemme, sagde Mata efter sejren mod City.

Juan Mata var atter stærkt spillende for United i dagens sejr mod Manchester City. Den lille tekniker var med i flere gode kombinationer, og satte selv det vigtige mål til 3-1 ind bag Joe Hart. Mata var naturligvis lykkelig for sejren, og roste holdets stærke moral.

– City var fantastiske de første 10-15 minutter, men vi viste karakter og kom tilbage i kampen. Det var et fremragende resultat og alle i United er glade, sagde Mata efter sejren.

Juan Mata roste desuden publikum på Old Trafford, som leverede en fantastisk kulisse til lokalopgøret. Mata beskriver atmosfæren som magisk, og vil aldrig glemme den enorme støtte fansene gav i dagens brag.

– Stemningen var helt vanvittig, det er noget vi aldrig vil glemme. Vi har seks kampe tilbage nu og skal bare holde fast. Sejren i dag var endnu et skridt mod Champions League, og giver et stort løft og masser af selvtillid. Arsenal er et godt hold, ligesom City og Liverpool vil kæmpe til det sidste, så vi skal holde fast, sagde Juan Mata.

Juan Mata og co har mulighed for at udbygge stimen til syv sejre i træk, når United i næste weekend gæster Stamford Bridge, hvor førerholdet fra Chelsea tager i mod.

Forrige artikel

Young: God moral sikrede os sejren

Næste artikel

- Jeg er glad på fansenes vegne

ANNONCE