Mata frygter ikke Bayern

Den snaksaglige spanier ser frem til at støtte sit hold fra sidelinjen, og mener ikke, at United bør frygte den tyske storklub

Siden sin ankomst i januar har rekordindkøbet Juan Mata ikke været bleg for at tale ud om, hvad der rører sig i hans liv. Således har spanieren også forfattet en ny blog efter at have scoret sit første mål i sejren over Villa.

– Jeg må indrømme, at sidste lørdag var en stor fornøjelse, skriver han på sin blog på grada360.com.

– Det handler ikke kun om mit mål – som jeg har fortalt, vil jeg aldrig glemme det – det handler også om at nyde fodbolden, om det øjeblik, hvor du og dine støtter føler sig lykkelige. Du råber og fejrer det, hører fansenes jubel og du ved, de er glade.

På trods af den store lettelse, der har været at spore hos spillerne, er der dog ikke tid til at hvile på laurbærerne, når modstanderen tirsdag hedder Bayern München. Og selvom Mata er låst i turneringen, er budskabet klart.

– Bayern er en gigantisk modstander, men United har aldrig frygtet nogen som helst rival. Jeg vil fra sidelinjen støtte mine holdkammerater endnu en gang.

– Vi vil prøve at vinde Champions League, men Bayern er en fantastisk trup. Vi skal spille en meget god kamp på Old Trafford.

Juan Mata vandt selv turneringen i 2012 med Chelsea, hvor finalemodstanderen var selvsamme Bayern München.

Forrige artikel

Rafael missede træningen - Smalling og Evans deltog

Næste artikel

Ryan Giggs afviser problemer med David Moyes

ANNONCE