Matić: Vi kontrollerede alle 90 minutter

Manchester United leverede onsdag aften en solid indsats, da Sheffield United blev besejret med 3-0. En kamp, som de røde djævle kontrollerede fra start til slut ifølge Nemanja Matić.

Med cifrene 3-0 sikrede Solskjær og co. sig tre vitale point i jagten på top fire, da Sheffield United blev besejret. En overbevisende indsats i en kamp, som United havde fuld kontrol over, hvis man spørger deres serbiske midtbanemand.

– Jeg synes, vi har kontrol over kampen gennem alle 90 minutter. Vi vidste på forhånd, at de er taktisk dygtige og gode på kontraangreb, men vi læste dem godt. 

– Jeg er glad for vores store indsats og 3-0-resultat mod et hold, der skaber problemer for ethvert hold i Premier League, udtalte Nemanja Matić til MUTV efter kampen.

Også samarbejdet med Bruno Fernandes og Paul Pogba glædede den serbiske midtbanespiller.

– Det er altid rart at spille sammen med topspilllere. Men det er ikke kun dem (Fernandes og Pogba, red.), vi er heldige at have topspillere på enhver position.  

– I aften spillede jeg sammen med Bruno (Fernandes, red.) og Paul (Pogba, red.), og jeg synes, vi gjorde det godt. Jeg er dog sikker på, at vi kan blive endnu bedre. Også med spillere som Scott (McTominay, red.) og Fred. 

31-årige Matić leverede selv en solid indsats med en afleveringspræcision på 95% og otte bolderobringer. 

Køb Manchester United merchandise via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

 

Bliv klædt på: Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

GRUPPETUR: Tag med på vores OldTrafford.dk gruppetur for danske United-fans. Læs mere her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Karakterbogen: Hattrickhelten topper skalaen

Næste artikel

Martial glad for sit første hattrick

Relaterede artikler
Maguire og Rangnick
Gå til siden

David Ornstein: United intensiverer trænerjagt

Ifølge den pålidelige journalist David Ornstein udnytter Manchester United den korte vinterpause og ugerne herefter til at tage skridtet videre i jagten på en permanent træner.
Total
0
Share