Martial glad for sit første hattrick

Anthony Martial scorede her til aften sit første hattrick i karrieren, da han noterede sig for samtlige af Uniteds mål i 3-0 sejren over Sheffield United. Hattricket var samtidig Uniteds første i Premier League siden 2013 og dagens hovedperson var selvsagt glad for bedriften.

Det er sjældent, at man ser Anthony Martial smile, men smilet var nærmest klistret på franskmandens ansigt her til aften, da han, efter sin udskiftning kunne sidde på bænken og reflektere over den bedrift, som han netop havde begået. 

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

Hattricks er blevet et næsten mytisk fænomen i Manchester United. Ikke siden 2013, hvor Robin van Persie scorede hattrick mod Aston Villa, har en spiller for  Manchester United scoret hattrick i Premier League. 

Det lykkedes så endelig for en United-spiller i dag, da Anthony Martial noterede sig for alle tre mål i 3-0 sejren over Sheffield United, og franskmanden var naturligvis glad efter kampen. 

– Det føles godt. Det er mit første hattrick i karrieren, så jeg håber, at jeg scorer nogle flere, siger Martial til MUTV efterfulgt af et sjældent smil, inden han betoner, at holdets samlede præstation er det vigtigste. 

– Jeg er glad fordi, at hele holdet spillede rigtig godt i dag, så alting er godt. 

Martial kommer med sit hattrick op på 19 sæsonmål for United og bliver dermed delt topscorer med Marcus Rashford og spurgt ind til, hvorvidt det skaber en form for konkurrence mellem ham og Rashford, svarer Martial, at de i stedet forsøger at supplere hinanden. 

– Nej, ikke konkurrence. Du kan se, han giver mig en eller to assists i dag, så det mest vigtige er at vinde. Du kan se, jeg havde også en hance, hvor jeg forsøgte at give den til ham, så han kunne score, så der er ingen konkurrence. 

Da den 24-årige angriber blev forholdt spørgsmålet, hvilket af de tre mål, han foretrak, svarede han, at han var glad for det sidste mål, men at Ole nok var mest glad for de to første mål, da det var rigtige angribermål. 

Angribermål eller smukke lobmål, et hattrick er et hattrick og Anthony Martials bedrift her til aften skriver sig ind i Manchester United-historien. Forhåbentlig skal vi ikke vente syv år på det næste hattrick.

 

 

Køb Manchester United merchandise via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

 

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

Matić: Vi kontrollerede alle 90 minutter

Næste artikel

Solskjær om Martials hattrick: Ærgerligt, at han ikke kunne fejre det med fansene

ANNONCE