Medie: De Gea forlænger, hvis United kvalificerer sig til Champions League

Manchester Evening News fortæller, at kvalifikation til næste års Champions League er kritisk for De Geas fremtid i United.

David de Gea ønsker ifølge Manchester Evening News at forlænge med Manchester United, men vil ikke gøre det, hvis ikke United formår at kvalificere sig til Champions League.

De Gea kan forlade Old Trafford gratis i sommeren 2020, og kontraktforhandlingerne er derfor i fuld gang. Dog ønsker David de Gea at vinde Champions League, og kræver, ifølge Manchester Evening News, som minimum Champions League-deltagelse for at blive i klubben.

Manchester United ligger i øjeblikket nummer fem i Premier League, som akkurat ikke er nok til en Champions League-plads – men har blot to point op til Arsenal på fjerdepladsen og tre til Tottenham på tredjepladsen, hvor disse pladser giver Champions League-deltagelse.

David de Gea har tilbragt otte år i klubben, hvor han har vundet Premier League, FA Cuppen, Ligacuppen, Europa League og Community Shield – men aldrig en Champions League-titel.

 

Forrige artikel

United annoncerer tre nye preseason-destinationer

Næste artikel

På lånt tid: Flere skader til udlejede spillere

ANNONCE