Medie: De Gea forlænger i United

Engelske The Times mener at vide, at en forlængelse af David de Geas kontrakt i Manchester United er tæt på at være en realitet.

Målmanden David de Gea har i flere sæsoner været blandt Uniteds absolut bedste og vigtigste spillere. Det har også betydet, at især Real Madrid i lang tid har vært ude efter ham – indtil videre uden held. Nu ser det igen ikke ud til at lykkes for Madrid-klubben, for The Times mener at vide, at de Gea er tæt på at skrive under på en ny kontrakt hos Manchester United, der vil give ham 220.000 pund ugentligt. 

Den 27-årige stjernemålmand gjorde sig senest bemærket som redningsmand i onsdagens Champions League-opgør i Sevilla, hvor holdet kom fra med 0-0 i bagagen.

Hans nuværende kontrakt udløber i sommeren 2019, men klubben har en option på endnu en sæson. The Times skriver, at forlængelsen vil holde ham i Manchester til mindst år 2021. Avisen skriver også, at kontraktforhandlingerne har været i gang siden slutningen af sidste år, men at det altså nu ser ud til at falde på plads. 

 

 

Alexis Sanchez får den ikoniske trøje nummer 7 – Skal du også have den? 

Læs mere om:

Podcast: Lyt til OldTrafford.dk’s podcast om Manchester United. Læs mere her
Rejser og billetter: Vi har samlet en masse tips og gode råd, hvis du vil opleve Manchester United på Old Trafford

Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

Total
0
Shares
Forrige artikel

Stor ændring: Transfervinduet lukker 9. august

Næste artikel

United lurer på Alderweireld

Relaterede artikler
Total
0
Share