Medie: Moyes overvejer at hente Lingard og Jones

West Ham-manager, David Moyes, overvejer at hente Jesse Lingard og Phil Jones, skulle det lykkes ham at holde London-klubben i Premier League efter denne sæson. Det skriver mediet The Independent.

De to udefrossede Manchester United-spilllere Jesse Lingard og Phil Jones er på ønskelisten i West Ham, der i øjeblikket trænes af den tidligere Manchester United-manager David Moyes.

Lingard og Jones er længe blevet rygtet væk fra Old Trafford, da de ifølge flere medier ikke indgår i Ole Gunnar Solskjærs fremtidsplaner.

Oplev Rasmus Højlund, Christian Eriksen og De røde Djævle på Old Trafford Få de bedste tips i OldTrafford.dk rejseguide

Ifølge The Independent vil en handel kun blive mulig, hvis West Ham formår at sikre sig overlevelse. Det ser dog p.t. meget godt ud for ‘The Hammers’, der med fire point i de seneste to kampe har fire point ned til stregen med fem runder igen.

Jesse Lingard har kontraktudløb med United til næste sommer med option på et år mere. Den 27-årige offensivspiller sættes også i forbindelse med Everton og West Brom, men er ifølge The Independent interesseret i at blive på Old Trafford.

Phil Jones, der efterhånden er fyldt 28 år, forlængede i februar 2019 sin kontrakt frem til 2023. Forsvarsspilleren er tidligere blevet sat i forbindelse med Newcastle. 

Se Manchester Uniteds kampe på Viaplay

Bliv klar til kampene Læs mere og bestil Viaplay her (reklamelink)

Køb Manchester United merchandise via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

 
Forrige artikel

Cole lovpriser Greenwoods "skræmmende" evne til at score

Næste artikel

Podcast: Not arrogant - just better

ANNONCE