Podcast: Not arrogant – just better

Så er den gal igen! Resultaterne er steget gæsterne til hovedet, og stemningen i denne uges podcast er derfor på det højeste niveau længe. Kian Fonoudi og Emil Jørgensen diskuterer sig frem til, hvorfor Manchester United pludselig sprudler, ligesom de tager en snak om Luke Shaw.

Der skal ikke mere end en stime på 16 kampe i træk uden nederlag, så er stemningen pludselig blevet meget bedre i OldTrafford.dk-studiet. I denne udsendelse er humøret i hvert fald højt, når det diskuteres, hvad det dog er for en transformation, der er hændt Manchester United, som er ved at blive ikke kun Englands bedst kørende men måske også bedst spillende fodboldhold.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

Til at give svar på spørgsmål om, hvorvidt det hele skyldes en portugisisk midtbanemotor, de rette, taktiske indstillinger fra en norsk manager eller noget helt tredje, er der indkaldt gæster fra den helt store hylde. Der er tale om Kian Fonoudi, tv-vært fra Discovery Networks Denmark, og OldTrafford.dk’s helt egen redaktør, Emil Jørgensen.

I fællesskab snakker de sig frem til, hvorfor De Røde Djævle pludselig sprudler på et niveau, vi ikke har set siden de hedengangne Sir Alex Ferguson-dage, ligesom de også næsten bliver enige om, hvem der fremover skal indtage positionen som venstreback, men også kun næsten …

Udover de snakke er der også plads til en udgave af Arne Madsen-quizzen, ligesom der kigges frem mod næste opgør på plakatten, torsdagens dyst ude mod Aston Villa.

Vært på udsendelsen er Niels O. Thinesen.

Spotify; Abonner her

iTunes; Abonner her

Android; Abonner her

Køb Manchester United merchandise via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

 
Forrige artikel

Medie: Moyes overvejer at hente Lingard og Jones

Næste artikel

Solskjær: Greenwood er god nok til landsholdsfodbold

ANNONCE