Medie: Pogba er glad igen – Solskjær vil ikke sælge ham

Ifølge franske L’Equipe skulle Pogba havde genfundet sin glæde i Manchester United, hvor franskmanden har sin fulde opbakning fra Ole Gunnar Solskjær, som absolut ingen intentioner har om at sælge ham.

Som så ofte før har Paul Pogba figureret på forsiden af det franske gigantmedie L’Equipe, men denne gang er det ikke baseret på negative historier – tværtimod. Her fremgår det, at Paul Pogba ligefrem er genfundet, og at United ikke har den fjerneste intention om at sælge ham. En unavngiven United-kilde fortæller:

Danske Christian Eriksen har fået nummer 14 Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

– Pogba svømmer i glæde. Han nyder samarbejdet med Bruno Fernandes og Solskjær vil ikke sælge Pogba. Det eneste, der kunne fremtvinge et skifte, var, hvis der blev tilbudt en spiller i bytte, som interesserer Manchester United.

Paul Pogba, Bruno Fernandes og resten af United-holdet spiller allerede igen i aften, når en udebanetur til Amex Stadium i Brighton står for døren. Har du endnu ikke læst vores optakt til kampen, kan du blive meget klogere på den her.

Køb Manchester United merchandise via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

 

Christian Eriksen skal spille i nummer 14

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Dean Henderson forlænger med Sheffield United

Næste artikel

Startopstilling: Ingen pause til Bruno Fernandes

Relaterede artikler
Gå til siden

Anti-Glazer tiltag fra flere fronter

Den tidligere Manchester United-direktør Michael Knighton har bekræftet, at han sammen med andre planlægger et købstilbud for at få Glazer-familien ud af klubben, Samtidig planlægger fangrupperinger endnu en Glazer-protest i hjemmekampen mod Liverpool d. 22 august.
ANNONCE
Total
0
Share