Medie: United er villige til at betale Sanchos løn under et lejeophold

Manchester United er ivrige efter at komme af med Jadon Sancho til januar og vil derfor være villige til at betale spillerens løn under et lejeophold. Det skriver Daily Mail.

Jadon Sancho nægter fortsat at undskylde til manager Erik ten Hag. Der er derfor lang vej til forsoning mellem den 23-årige engelske offensivspiller og Uniteds hollandske manager.

Ifølge Daily Mail er Manchester United nu så desperate for at komme af med Sancho til januar, at de er villige til at betale spillerens løn under et eventuelt lejeophold. Det er et ugentlig beløb på 300.000 engelske pund.

Et skifte tilbage til Borussia Dortmund har efter sigende været på tale, hvilket hovedpersonen også selv skulle have interesse i.

United var klar til at sælge Sancho for 65 millioner engelske pund i starten af september efter hans famøse opslag på X. Skal man tro Daily Mail, så er Dortmund dog ikke klar til at matche det krav. En lejeaftale er derfor mere sandsynlig.

1 kommentar
  1. Det er der jo ikke meget økonomisk fornuft i. Jeg personligt, synes ikke han har nogen fremtid på Old T, men at udleje ham, og stadigvæk betale hele hans svimlende løn er gak gak. Så hellere sælge ham 200 mio billigere, og så kan alle parter komme videre, og klubben kan bruge pengene andet steds..

Kommentarer er lukket

Forrige artikel

Læserne har valgt månedens spiller: RASMUS HØJLUND

Næste artikel

Old Trafford bliver ikke vært for kampe under EM i 2028

ANNONCE