Podcast-special: Manden og historierne bag OldTrafford.dk

Hvem er manden bag OldTrafford.dk? Hvordan startede OldTrafford.dk, og hvordan blev det et samlingssted for danske United-fans? Det og meget meget mere fortæller stifter og forhenværende ejer af OldTrafford.dk, Casper Heiselberg, om i denne særudgave af podcasten.

Denne særudgave af vores podcast har vi valgt at dedikere til manden, som startede OldTrafford.dk for mere end 20 år siden, Casper Heiselberg.

Efter mere end 20 år i spidsen for OldTrafford.dk trak Casper sig nemlig tilbage som ejer d. 1. oktober 2023. Han overlader projektet til den officielle skandinaviske supporterklub, Manchester United Supporters Club Scandinavia.

Derfor har Peter Tarris og Emil Jørgensen i denne special inviteret Casper Heiselberg i studiet til blandt andet at snakke om:

  • Hvem er manden bag OldTrafford.dk?
  • Hvordan var det at stå på tilskuerpladserne mod AS Roma i 2007?
  • Hvordan startede OldTrafford.dk?
  • Hvad er din sjoveste oplevelse som ejer af sitet?
  • Hvad er dit største idol?
  • Og meget meget mere

1 kommentar
  1. En rigtig god podcast som tog mig med tilbage til det tidlige internets opståen, hvor jeg også selv programmerede og havde en hjemmeside med bl.a. United, 90210 samt computerspil – det må ha’ været en gang i midten af 90erne.
    Derudover dejligt at høre om Helge, hjælpsom som man kendte ham. Jeg husker at han engang ringede hjem til vores fastnet efter jeg havde bestilt en rygsæk samt bogen “Manchester United in the sixties” som jeg stadig har den dag i da. Han fik fat på min mor og de fik sig en god snak og han fortalte hvor vigtigt og fornuftigt det var at det netop var Manchester United jeg havde forelsket mig i.

Kommentarer er lukket

Forrige artikel

Endnu en United-spiller trækker sig fra samling med landsholdet

Næste artikel

Medie: Storklub overvejer at hente Sancho

ANNONCE