Medier: McTominay kan få fordoblet sin løn

Ifølge flere engelske medier er en fortjent kontraktforlængelse til skotten under opsejling.

Scott ‘McDominate’ har – i et pænt sytkke tid efterhånden – gradvist øget sin betydning for Manchester United, og nu er han efterhånden anerkendt som en af holdets vigtigste spillere. Senest er hans comeback til grønsværen sammenfaldet med to imponerende sejre over Tottenham og Manchester City.

Det sætter hans nuværende lønforhold lidt i perspektiv, skotten er nemlig blandt de lavest betalte på Manchester Uniteds holdkort, på trods af at han underskrev ny kontrakt så nyligt som i januar. Men hans kontraktsituation bliver der muligvis ændret på i den nærmeste fremtid.

I al fald rapporterer The Sun at en kontraktforlængelse er i kikkerten. Den engelske tabloidavis er normalt ikke en kilde man bør sætte sin lid til, men i dette tilfælde virker deres påstand logisk og sandsynlig. McTominay har præsteret kontinuerligt over en lang periode (som en af de få på holdet), er homegrown, passer ind i Solskjær og klubbens strategi, og får samtidig en beskeden løn. Så det virker på ingen måde out of order at manden har gjort sig fortjent til en lønforhøjelse.

Og ikke bare en lønforhøjelse, men, ifølge The Sun, en lønfordobling.

Rygtet lyder at den nye kontrakt vil løbe til 2025, med option på et års forlængelse.

Ifølge The Sun’s anonyme kilde (en repræsentant fra United), er klubben enormt tilfredse med McTominays reaktion på hans seneste kontraktudspil, da hans niveau og attitude efterfølgende har været eksemplarisk. Det påpeges desuden at man i klubben gerne vil give de akademispillere der bryder igennem til førsteholdet gode, velbetalte kontrakter. Det holder motivationen høj, og holder de unge spilleres fokus på at blive i Manchester og opnå deres potentiale.

I morgen bliver der en mulighed for nogle af de unge spillere til at vise om motivationen er på plads. Det gælder i kampen om førstepladsen i Europa League gruppespillet mod AZ.

 

Se alle rejsetilbud til den nye sæson her
Priser fra kun 2.445,- inkl. fly, kamp og hotel.

Forrige artikel

Solskjær tager Alkmaar-kampen alvorligt

Næste artikel

Podcast: Snak om City-sejr og tanker om Toffees

ANNONCE