Medier: United ansætter ny kommunikationsdirektør med stærke bånd til Berrada

Toby Craig tiltræder som ny kommunikationsdirektør og har første arbejdsdag i dag, onsdag. Det skriver blandt andre BBC og Daily Mail. Han har tidligere været ansat i Manchester City og Chelsea.

Foto: Alex Livesey/Getty Images

Ineos har igen skiftet ud på de ledende poster i Manchester United. Klubbens nuværende kommunikationsdirektør Ellie Norman er fortid og bliver erstattet af Toby Craig. Det skriver flere medier, blandt andre BBC og Daily Mail.

Toby Craig påbegynder allerede sit arbejde i klubben i dag, onsdag. Som kommunikationsdirektør har Toby Craig det overordnede ansvar for klubbens kommunikation og interessevaretagelse.

Og det er ikke formentlig ikke tilfældigt, at valget er faldet på netop Toby Craig. Han har tidligere arbejdet sammen med Uniteds kommende CEO Omar Berrada i en lang årrække i Manchester City. I september 2022 blev han ansat i Chelsea, men forlod London-klubben ved udgangen af 2023. Både i Manchester City og Chelsea havde Craig lignende ansvarsområder, som han får i United.

Ellie Norman er nu på orlov, men tiltræder et job uden for fodboldverdenen i oktober.

“Best in class”

Skal man tro journalisten Ben Jacobs er dette et soleklart eksempel på, at Ineos hyrer toppen af poppen. Ifølge ham er Toby Craig en af de bedste af sin slags.

– Dette er endnu en fantastisk ansættelse af Ineao, en af de bedste i branchen til det, han gør. Han var hos City Football Group, han var hos Chelsea og nu kommer han til United. Han kender Omar Berrada godt. Dette er endnu en indikation af en ‘best in class’-ansættelse, siger han på mufcMBP’s Youtube-kanal.

Forrige artikel

Klubben bekræfter syv spillerafgange

Næste artikel

Onsdagens rygter

ANNONCE