MEN: United har kontaktet Pochettino

Ifølge Manchester Evening News har den nuværende formkurve sat tiltroen til Ole Gunnar Solskjær under pres hos United-ledelsen.

Ovenpå gårsdagens nederlag skriver Manchester Evening News i dag, at avisen erfarer at klubbens ledelse har henvendt sig til Mauricio Pochettino og forhørt sig, om der er en gensidig interesse i at afløse Ole Gunnar Solskjær som klubbens manager.

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

Ifølge avisen har klubben længe bakket op om Solskjær, men nederlaget til Istanbul Basaksehir og den dårlige form i den hjemlige liga har gjort sit indtryk på ledelsen. 

Pochettino står fortsat uden job, siden han sidste år blev fyret i Tottenham og afløst af den tidligere United-manager Jose Mourinho.

Manchester Evening News er lokalavisen i Manchester og har gennem årene været kendt for deres tætte forhold til klubben, som dog i de sidste 10 til 20 år er blevet mere og mere standardiseret i takt med medieudviklingen, hvor selvsamme avis nok også har mistet lidt anseelse i den henseende.

Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Solskjær forklarer Lindelöf-fravær

Næste artikel

Ancelotti anerkender Everton-fordel forud for United-besøg

Relaterede artikler
Gå til siden

Bruno Fernandes: Vi skal koncentrere os om os selv

Bruno Fernandes gjorde det, på dagens pressemøde, fuldstændig klart, hvad han mener, at han og klubben skal gøre for at komme tilbage til den absolutte top. De skal stoppe med at fokusere på andre.
Gå til siden

Trupnyt: United rejser uden Varane og Maguire

Manchester United-truppen rejser i dag til Cypern forud for kampen i morgen mod Omonia. Kamptruppen består 22 spillere, hvor navne som Varane, Maguire, Wan-Bissaka og Donny van de Beek ikke er iblandt.
ANNONCE
Total
0
Share