MEN: United vil sælge Martial til sommer

Manchester United er åbne for at sælge Anthony Martial, skriver Manchester Evening News mandag.

20 kampe.

Det er antallet af kampe, Anthony Martial har misset i denne sæson af skadesårsager. Og det har ifølge Manchester Evening News fået Manchester United til at overveje at sælge publikumsfavoritten til sommer.

Denne beslutning kommer i kølvandet på Martials seneste skadesopdatering fra sidste uge, hvor man nu angiveligt har besluttet at sætte franskmanden til salg.

Anthony Martial har en kontrakt til sommeren 2024 – med option på et ekstra år – og med den in mente har Manchester United besluttet, at sommeren er den perfekte lejlighed til at få afkast på den franske angriber.

Derudover skulle også den udlejede back Alex Telles og klubanføreren Harry Maguire stå på samme salgsliste.

Anthony Martial har scoret 101 mål i 369 kampe i Manchester United-trøjen siden hans ankomst fra AS Monaco i 2015.

Er det den rigtige beslutning at sætte Anthony Martial til salg? Opret en profil på OldTrafford.dk og diskutér dette i kommentarfeltet under artiklen, så er du med i konkurrencen om at vinde en United-trøje.

4 kommentarer
 1. Det ville være det helt rigtige at gøre, Martial har klart en masse talent, og er fremragende på mange punkter, men når det så er sagt, så har han et alt overskyggende problem som han åbenbart ikke selv vil få øjnene op for, og det er hans attitude og udstråling på banen, den er simpelthen så lad og ugidelig at se på, at man godt forstår hvorfor klubben vil sælge ham, han passer ikke ind i den måde ETH ønsker fodbold skal spilles.
  Han er elendig presspillet, han offer sig ganske enkelt slet slet ikke nok uden bolden..🤷
  Så han må videre og det er ikke på en lejeaftale, han skal ganske enkelt sælges

 2. Tja desværre har Martial fået endnu mere glasben end nogensinde før og alene af den grund bør hans dage i klubben være talt.

  Syntes faktisk hans attitude er blevet bedre hvor han smiler mere og ser ud som om han gerne vil arbejde for holdet, ihvertfald i forhold til tidligere.

  Men han skal videre til sommer

  GGMU

 3. Helt enig… Det har været op og ned for ham hos United. Talentet er der sikkert, men det nytter ikke at have en spiller, der kun spiller en brøkdel af sæsonens kampe…

Kommentarer er lukket

Forrige artikel

Premier League anklager Manchester City for regelbrud

Næste artikel

6. februar: 65 år siden ulykken i München

ANNONCE