Meulensteen usikker på fremtid

Rene Meulensteen er én af flere i Manchester United-staben, der ikke kan vide sig sikker på et job, når David Moyes overtager styringen.

Det velkendte ansigt omkring Carrington, Rene Meulensteen, kom til Manchester United i 2001, med et lille afhop i Brøndby i 2006, men den ellers så vellidte mand ved ikke, hvad fremtiden bringer, efter Sir Alex Ferguson har valgt at gå på pension.

Danske Christian Eriksen har fået nummer 14 Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

– Når Sir Alex Ferguson stopper, så skal vi brainstorme omkring min rolle i klubben. Jeg ved endnu ikke, hvad der skal ske, lyder det fra Rene Meulensteen til De Telegraaf.

Også Mike Phelan kan blive nødsaget til at søge nyt job, da forlydender går på, at David Moyes vil finde en plads til David Weir og Phil Neville i sin stab på Old Trafford.

Christian Eriksen skal spille i nummer 14

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Fergie-junior: Helbred ikke årsagen

Næste artikel

Rygte: Benzema skal erstatte Rooney

Relaterede artikler
Gå til siden

Transferjournalister: Rabiot-handlen er iskold

Manchester United og Juventus var enige om en handel og der har været positive møder med spillerens lejr om et skifte til Manchester United. Nu skriver velrenommerede journalister, at handlen er droppet.
Gå til siden

Richard Fay: United overvejer Dembele

Richard Fay fra Manchester Evening News skriver tirsdag, at Manchester United nu igen har rettet sigtekornet mod Moussa Dembele fra Lyon. Klubben skulle angiveligt være i kontakt med spillerens repræsentanter.
ANNONCE
Total
0
Share