Mike Keegan: Sheikh Jassim har uventet afgivet et nyt og forbedret bud på klubben

Sheikh Jassim Bin Hamad Al Thani har, i et sidste forsøg på at købe Manchester United, afgivet et nyt og forbedret bud på klubben. Buddet skulle angiveligt stadig være lavere end buddet fra Sir Jim Ratcliffe. Det beretter Mike Keegan fra Daily Mail.

I sidste uge kom der meldinger om, at Sir Jim Ratcliffe og INEOS havde pole position i forhold til et salg af Manchester United. Men Qatarske Sheikh Jassim giver tilsyneladende ikke op så let.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

På trods af at der allerede har været tre budrunder, og at deadline for bud på Manchester United er overskredet, har Sheikh Jassim gennem Nine Two Foundation i ellevte time sendt et sidste og forbedret bud afsted.

Mike Keegan skriver, at det nye bud fra Sheikh Jassim skulle værdiansætte klubben væsenligt højere end det forrige bud. Dog skulle buddet fortsat være lavere end buddet fra Sir Jim Ratcliffe. INEOS-stifterens bud værdiansætter efter sigende klubben til i omegnen af 6 milliarder pund.

Sheikh Jassim håber stadig på at kunne købe 100% af Manchester United.

1 kommentar
  1. Nej nej og atter nej tak….

    Typisk disse typer….budrunden er slut, men alligevel forstår de ikke spillereglerne….mangel på respekt eller ligegyldighed, vælg selv.

    Vi har ikke brug for deres blodpenge….Qatar burde bruge deres oliedollars på at forbedre forholdene for deres udenlandske slavearbejdere istedet for legetøj for de ekstremt heldige sheiker….tænk at et førhen så fattigt folk har glemt alt om ydmyghed pga af deres ufattelige held da deres lille betydningsløse sandkasse og ørkesløse land tilfældigvis befandt sig ovenpå nogle af verdens største oliereserver.

    Tal om at vinde i lotteriet…..hmm

    GGNU

Skriv et svar
Forrige artikel

Medie: United holder øje med Serie A-vinder

Næste artikel

Rashford er nomineret til PFA's årets spiller i Premier League

ANNONCE